Tästä tilaukseen laadukkaat varaosat meiltä Ikaalisista

Tarjoamme monipuoliset, laadukkaat varaosat ajoneuvoihin. Tutustu ohesta ja tilaa! Voit myös tulla tiedustelemaan varaosia toimipisteeseemme Ikaalisten Kortteenkadulle.

Lisävaloteline EU-kilvelle, Purelux / 25€

Pureluxin rekisterikilven taakse asennettava tukeva lisävaloteline kahdelle tai kolmelle pyöreälle lisävalolle tai lisävalopaneelille. Teline asennetaan huomaamattomasti auton rekisterikilven taakse, jolloin itse telineestä ei näy muuta kuin kiinnityskorvakkeet, joihin lisävalot kiinnitetään. Teline voidaan asentaa joko siten, että valot tulevat rekisterikilven yläpuolelle, tai vaihtoehtoisesti esim. paneelivaloa asennettaessa myös siten, että valo tulee kilven alapuolelle. Rekisterikilven alle kiinnitettävä teline on suunniteltu mahdollisimman helppoa asennusta silmällä pitäen.

Kahdelle valolle tarkoitettu teline on 2 mm paksua metallia joka kannattelee nätisti kahden painavemmankin valon painon. Kaksipaikkaiseen telineeseen mahtuu nätisti kaksi suurtakin 9" (jopa 240 mm) halkaisijalla olevaa valaisinta. Kolmipaikkainen teline on vielä pykälän paksumpaa materiaalia (3 mm), jolloin telineen kestävyys ei tule ongelmaksi kolmenkaan valon painon kanssa. Toki suuri merkitys asennuksen tukevuuteen on myös telineen kiinnityksellä puskuriin, joka kannattaa hoitaa kunnolla. Kolmipaikkaiseen telineeseen saadaan asennettua 3 kpl maksimihalkaisijaltaan n. 190 mm valoa.

 

Hinta 25€

 

Lisää koriin
Lisätty!
Soita