Rengashotelli

Me säilytämme kesä- ja talvirenkaat varmasti oikein.

Kysy paikkaa ›

Autohuolto Tapiainen on rengashotelli Ikaalisissa

Meille voit tuoda kesärenkaat ja talvirenkaat kausisäilytykseen! Autokorjaamomme Ikaalisissa säilyttää renkaitasi takuulla oikeaoppisesti, mikä ei valitettavasti ole itsestäänselvyys aina edes ammattilaisen ollessa kyseessä. 

Oikein tehty säilytys on erittäin tärkää, jotta renkaat eivät mene huonoksi. Tilaa on oltava riittävästi, valolta suojaus kunnossa ja lämpötila oikea. Meidän rengashotellimme täyttää kaikki nämä vaatimukset.

Rengashotellimme palveluun kuuluu vaihto, pesu & säilytys, mutta voit myös ostaa pelkän säilytyspaikan. Pidämme huolta renkaidesi kunnosta ja tarvittaessa soitamme sinulle ennen allevaihtoa, haluaisitko mahdollisesti ostaa uudet renkaat. Tätä varten meillä palvelee rengasmyynti.

Olet erittäin tervetullut asiakkaaksemme myös lähialueelta Hämeenkyrö-Jämijärvi-Parkano-Ylöjärvi-Tampere!

Hinta 70€/kausi

Ota yhteyttä ›

Ei renkaiden säilytyspulmia

Renkaiden säilytykseen ei välttämättä löydy tilaa omasta takaa saati sopivia olosuhteita, jotka takaisivat renkaiden pysyvän hyvälaatuisina. Rengashotelli on helppo paikka ja palvelu pitää renkaat jemmassa kesän sekä talven yli. Kun ammattilainen vielä tarkastaa renkaiden kunnon ennen allevaihtoa, saa autoon renkaat, joiden turvallisuus ja toimivuus ovat kunnossa. 

Ota yhteyttä ja tiedustele vapaita paikkoja!

Ota yhteyttä ›
Soita