Tästä tilaukseen laadukkaat varaosat meiltä Ikaalisista

Tarjoamme monipuoliset, laadukkaat varaosat ajoneuvoihin. Tutustu ohesta ja tilaa! Voit myös tulla tiedustelemaan varaosia toimipisteeseemme Ikaalisten Kortteenkadulle.

Työvalo Purelux Terrain Black Slim Spot 30W, Kapea / 39€

Purelux Terrain Black Slim Spot 30W on haastaviin olosuhteisiin suunniteltu huippuluokan LED-työvalo. Kapealla valokeilalla varustettu malli on parhaimmillaan tilanteissa, joissa valon halutaan valaisevan muutakin, kuin ajoneuvon tai työkoneen lähialueet. Pienestä koostaan huolimatta Terrain Black Slim Spot tarjoaa valmistajan mukaan vaikuttavan 2880 lm valotehon ja 292 m kantaman (@ 1lux), jotka ovat kokoluokkansa ehdotonta kärkeä. Siron ja erityisen matalan (vain 44 mm korkean) runkonsa vuoksi Terrain Black Slim toimii loistavasti myös ahtaissa asennuspaikoissa, ja nykyaikainen, tumma heijastinoptiikka varmistaa, että valaisin sopii ulkonäkönsä puolesta myös moderneimpiin ajoneuvoihin. Huippulaadukas, iskun- ja säänkestävä alumiinirunko yhdistettynä käytännössä rikkoutumattomaan polykarbonaattilinssiin varmistavat, että valaisin on pienestä koostaan huolimatta kuin kotonaan kovassakin työkäytössä.

Perinteisistä työvaloista poiketen Terrain Black Slim-sarjassa linssi on sovitettu runkoon siten, että se tulee etuosassa käytännössä rungon tasolle, eikä lunta, räntää, hiekkaa ja pölyä keräävää "kynnystä" linssin reunoille enää jää. Lisäksi uudenlaisella heijastintekniikalla on työvalon häikäisyä saatu vähennettyä, sillä ledit on suunnattu valaisimen yläosasta heijastimeen. Valaisin soveltuu niin 12V kuin 24V-järjestelmiin. Miellyttävä, neutraali 5700K värilämpötila varmistaa, että vireystaso pysyy hyvänä eikä valaistus rasita silmiä pidemmässäkään työskentelyjatkossa. Kiinnitystarvikkeet sisältyvät pakkaukseen.

Pituus 16cm
Korkeus 44mm
Syvyys 60mm
Teho 30W
Värilämpötila 5700K
Valoteho 2880lm
Hinta 39€

 

Lisää koriin
Lisätty!
Soita