Tästä tilaukseen laadukkaat varaosat meiltä Ikaalisista

Tarjoamme monipuoliset, laadukkaat varaosat ajoneuvoihin. Tutustu ohesta ja tilaa! Voit myös tulla tiedustelemaan varaosia toimipisteeseemme Ikaalisten Kortteenkadulle.

Lisävalo Purelux Black Boost C560 - Kaareva / 56 cm / 200W / Ref. 40 / 199€

Purelux Black Boost C560 -valaisimen tumma optiikka ja kehyksetön linssirakenne yhdistettynä kaarevaan muotoiluun tekevät valaisimesta erittäin tyylikkään valinnan uudemmankin ajoneuvojen keulalle. Täysin tasainen etuosa estää lumen ja jään kertymisen linssin eteen, sillä useimpien muiden paneelien tapaan kehyksen muodostamaa kynnystä ei kaarevassa Black Boost-sarjassa ole. Linssi on valmistettu UV-suojatusta, käytännössä rikkoutumattomasta polykarbonaatista, jonka kovapinnoitettu pinta suojaa naarmuuntumiselta. Black Boost C560 sopii parhaiten henkilöautokäyttöön, oli kyseessä sitten pieni tai suuri henkilöauto. Modernin tyylinsä ansiosta se sopii myös uudenkin auton keulalle.

Boost-sarjan kaareva C560 versio tarjoaa valmistajan mukaan 5884 lm valotehon ja 408 m (@ 1lux) kantaman. Pitkän kantaman lisäksi kaareva muotoilu levittää valokeilaa sivusuunnassa mahdollistaen myös penkkojen täydellisen valaisun. Valaisimen 5700K-värilämpötila on silmälle miellyttävä myös lumisessa maastossa ajettaessa. Kaareva Purelux Black -sarja on ehdottomasti yksi kauden kiinnostavimmista lisävalosarjoista!!

Pituus 56cm
Korkeus 70mm
Syvyys 79mm
Teho 200W
Värilämpötila 5700K
Valoteho 5884lm
Hinta 199€

 

Lisää koriin
Lisätty!
Soita