Tästä tilaukseen laadukkaat varaosat meiltä Ikaalisista

Tarjoamme monipuoliset, laadukkaat varaosat ajoneuvoihin. Tutustu ohesta ja tilaa! Voit myös tulla tiedustelemaan varaosia toimipisteeseemme Ikaalisten Kortteenkadulle.

Lisävalo Purelux Black Boost C1070 - Kaareva / 107 cm / 400W / Ref. 50 / 299€

Purelux Black Boost C1070 -valaisimen tumma optiikka ja kehyksetön linssirakenne yhdistettynä kaarevaan muotoiluun tekevät valaisimesta erittäin tyylikkään valinnan uudemmankin ajoneuvojen keulalle. Täysin tasainen etuosa estää lumen ja jään kertymisen linssin eteen, sillä useimpien muiden paneelien tapaan kehyksen muodostamaa kynnystä ei kaarevassa Black Boost-sarjassa ole. Linssi on valmistettu UV-suojatusta, käytännössä rikkoutumattomasta polykarbonaatista, jonka kovapinnoitettu pinta suojaa naarmuuntumiselta. Black Boost C1070 on suunniteltu ennen kaikkea niille, jotka ajavat paljon ja tarvitsevat todella paljon valoa sekä kauaksi eteen, että tien penkoille.

Koonsa puolesta Black Boost C1070 on parhaimmillaan katolle asennettuna tai raskaan kaluston keulalla. Valokeila on sekä leveämpi, että korkeampi kuin pienemmissä sisaruksissa, joten mäkisessä maastossa ja kattoasennuksissa valaisin on kuin kotonaan. Lisäksi kaareva muotoilu levittää valokeilaa mukavasti sivusuunnassa. Boost-sarjan kaareva C1070 versio tarjoaa valmistajan mukaan 9222 lm valotehon ja 449 m (@ 1lux) kantaman. Valaisimen 5700K-värilämpötila on mukava myös heikommissa sääolosuhteissa ajettaessa, ja se vähentää silmiin kohdistuvaa rasitusta. Kaareva Purelux Black -sarja on ehdottomasti yksi kauden kiinnostavimmista lisävalosarjoista!!

Pituus 107cm
Korkeus 70mm
Syvyys 79mm
Teho 400W
Värilämpötila 5700K
Valoteho 9222lm
Hinta 299€

 

Lisää koriin
Lisätty!
Soita